Sök jobb hos oss

Säljande Produktansvarig till Terasaki i Stockholm!


Teknisk säljare
med produktansvar för effektbrytare


Inom Terasaki har vi ett uppdrag som sträcker sig långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer. Vår vardag präglas av att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål. Nyfikna medarbetare och säkerhet är vår första prioritet och skapar en arbetsmiljö där du kan växa på ett personligt såväl som professionellt plan.

Vi erbjuder
En självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får möjligheten att arbeta i ett internationellt företag med öppen kultur som kännetecknas av mångfald och integration. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat team som stödjer och arbetar tillsammans med försäljningsorganisationen inom Terasaki Sverige. Det erbjuds goda personalförmåner och en fin arbetsplats i Saltsjö-Boo i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du ha en arbetsroll som växer med dig. Du kommer att börja som innesäljare och vara första kontakt mot kunden tillsammans med teamet. Dessutom kommer du vara delaktig i att optimera processer och verktyg i samarbete med fältsäljorganisationen.

När du skapat förståelse och kunskap om kunder, produkter och processer kommer du att få ett eget kundansvar. Med kontoret som bas kommer du även att genomföra personliga besök hos kund. Din roll innebär även på sikt att identifiera nya kunder samt att förvalta de relationer vi redan har med en mycket hög servicenivå.

Din profil
Teknisk bakgrund, gärna med erfarenhet från installations- eller konsultbranschen inom elkraft

Tidigare erfarenhet av försäljning alternativt viljan att utvecklas med ett genuint intresse för att bygga långsiktiga kundrelationer

Van vid att arbeta med dator och har goda kunskaper i Officepaketet

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Körkort

Teknisk utbildning på högskolenivå är meriterande

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Ansök

Välkommen med din ansökan!

 

 

Terasaki logo

© All Rights Reserved Terasaki Electric (Europe) Ltd.